Support

Support voor klanten

Tel: +32 92703141
Via uw pc: Online Call
Of via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Remote controle

De onderstaande link geeft u toegang tot Streaming support. Gelieve, om toegang te krijgen tot één van onze medewerkers, eerste telefonisch contact op te nemen op bovenvermelde nummer.

Saphico Support
TeamViewer

Client software

De onderstaande link is voorbestemd voor klanten met een CtrlService contract. Via deze link kan de remote support software worden geinstallleerd.

Saphico Support

Maak hier een ticket aan

De onderstaande link laat u toe om rechtstreeks in ons systeem, een ticket aan te maken en op te volgen.

Ticket Portal

Downloads

Citrix Online Plugin

Saphico contacteren

Contacteer Philippe De Groote voor een analyse van uw huidige ICT-beveiliging op ons nummer:  09 270 31 40

Saphico ICT
Engelsenlaan 4
B-9600 Ronse
Belgium
P +32(0)9 270 31 40
F +32(0)9 270 31 49

facebookSaphico

Check Domain

Domain Name :
Check All
.nl .be .com .net .info .org .biz .co.uk .name .cc .us .tv .eu .edu .mobi

Ticket Portal

email:
pass:
Microsoft Gold Partner MicrosoftSPLA 3cx Cyberoam Citrix